Escola de Conducció sobre neu

Reserves de cursos on-line

<< Cursos

 • SPORT

  Curs de 2 hores per conductors amb experiència que permet descobrir la conducció esportiva sobre gel. En el curs es combinen les nocions teòriques i pràctiques sobre la pista de gel amb un vehicle derivat de sèrie i posteriorment amb un vehicle de competició de tracció davantera i pneumàtics de claus. Formació totalment personalitzada i adaptada als coneixements i aptituds de cada conductor.

  + Llegir més
 • SUPER SPORT 2

  Curs de 2 hores que permet descobrir el pilotatge sobre gel. En la formació es combinen les nocions teòriques i pràctiques sobre la pista de gel solament amb vehicles de competició, al inici de tracció davantera i posteriorment de tracció integral equipats tots ells amb pneumàtics de claus de competició.

  + Llegir més
 • INCENTIU GRUPS O EMPRESES

  Curs de 4 hores per grups de conductors que pretenguin millorar els coneixements de manera amena i formativa.

  + Llegir més
 • CONTACT J PER JOVES DE 16 A 18 ANYS

  Curs de conducció grupal de 4h que permet millorar la resposta i el control del vehicle davant de situacions de poca adherència. L’objectiu de la formació es donar resposta a les típiques preguntes: - Es pot frenar quan conduïm sobre neu? - Quina es la velocitat per circular amb seguretat? - Com es controla un derrapatge involuntari?

  + Llegir més
 • CONTACT 1

  Curs bàsic individual o duo de 2 hores o de 4h en format grupal que permet millorar la confiança del conductor i el control del vehicle davant de situacions de poca adherència. Descobrir com es pot frenar sobre neu, com afrontar un revol o que fer per controlar un derrapatge involuntari son algunes de les claus que es debel·len en aquesta formació.

  + Llegir més
 • SUPER SPORT

  Curs de 2 hores que permet descobrir la conducció esportiva sobre gel. En el curs es combinen les nocions teòriques i pràctiques sobre la pista de gel. S’inicia adquirint les nocions bàsiques de conducció amb un vehicle d’origen, incrementant la dificultat conduint un vehicle de competició de tracció davantera per acabar vivint les mateixes sensacions d’un pilot de curses amb un prototip de tracció integral.

  + Llegir més
 • GIAND CUP

  Experiència esportiva automobilística per excel·lència que recrea una carrera a porta tancada de les GSERIES. Activitat de 4 hores de durada que permet descobrir la competició esportiva sobre gel. En l’experiència es combinen nocions teòriques i pràctiques sobre la pista de gel amb prototips de competició de tracció integral equipats amb pneumàtics de claus.

  + Llegir més