esp   |  cat   |  fra   | 

Escola de Conducció sobre neu

<< Presentació

El programa d'aprenentatge SNOW DRIVING és un nou concepte d'ESCOLA DE CONDUCCIÓ que neix de la voluntat de l'Automòbil Club d'Andorra per transmetre als conductors tots els coneixements de la conducció sobre neu i gel de forma dinàmica i amena.

Amb el programa de formació SNOW DRIVING s'aconsegueix assimilar els coneixements de la conducció sobre superfícies lliscants, sentint les reaccions dinàmiques del vehicleen les pròpies mans i saber gestionar-les correctament

Els vehicles
La formació deSnow Driving es realitza amb vehicles de tracció davantera.
La nostra prioritat és garantir la qualitat dels cursos amb vehicles actuals, per aquest  motiu confiem amb la qualitat  dels vehicles FORD.
 
Cursos Contact 1 i J 
Ford Fiesta
  
Potència: 90 - 120 Cv  
 
Curs Sport
Ford Focus
Potència :150 Cv
Pes:900 Kg
Pneumàtics: Pirelli
Claus: 220 claus/pneumàtic de 2,5mmx1,5mm   
 
Super Sport Experience  
GIAND Car Prototype   
Xassís : tubular / monoplaça   
Motor : Suzuki 1.3 
Velocitats: 6   
Potència: 180 Cv  
Pes: 500 kg
Pneumàtics: Pirelli
Claus: 220 claus/pneumàtic   
 
Pneumàtics
Els vehicles de l’escola estan equipats amb pneumàtics PIRELLI d’alta qualitat que garanteixen el màxim control i adherència sobre superfície de neu o gel, garantint la seguretat dels cursos.
 
Activitat esportiva
L’escola també ofereix activitats de conducció esportiva amb els cursos Sport i Super Sport Experience una activitat destinada a aquells que vulguin descobrir la velocitat sobre neu i gel, en la seva faceta més esportiva.
    
Monitors
Els nostres monitors són personal experimentat i professional. L’Automòbil Club d’Andorra garanteix la formació dels monitors, el contingut dels cursos i la seguretat dels assistents.
.

| |